Buiten Gewoon Gezond
 • Bart

  Bart Neefs - sportdocent, trainer en voedingscoach

  Bart is gediplomeerd sportdocent (ALO Tilburg) en trainer. Hij heeft verschillende jaren voor een gerenommeerd buitensport bedrijf gewerkt in binnen- en buitenland. Hij heeft als coach binnen de bedrijfsfitness gewerkt, verschillende hardlopers begeleid en is actief als beachvolleybal trainer voor de jeugd. De laatste jaren heeft hij zich omgeschoold tot revalidatie trainer en voedingscoach. In 2016 is hij als mede-eigenaar in de praktijk gekomen. Sindsdien neemt hij alle metingen en trainingen voor zijn rekening. Hij weet van elke training weer een gevarieerd programma op maat te maken. Daarnaast is Bart onze voedingscoach die gericht is op ‘gewoon gezond eten’ waarbij jij leert zien waar jouw knelpunten zitten.

  email: bart@buitengewoongezond.nl

 • Irene

  Irene Thijssen - administratieve ondersteuning

  In 2009 is Irene gestart op vraag van een vriendin om de administratie van haar fysiotherapie praktijk te gaan doen. Na een paar maanden en wat cursussen verder bleek dit de start te zijn van een nieuwe uitdaging. Met ervaring in de administratie van het Jeroen Bosch ziekenhuis (poli gynaecologie), in de uitzendbranche, op een afdeling Business Development en het werk als office manager heeft ze met veel verschillende taken van een administratie te maken gehad. Gaandeweg kreeg ze steeds meer aanvragen van fysiotherapie praktijken om te helpen bij de administratieve lasten en zo ontstond haar eigen bedrijf. Sinds 2014 is Irene de administratieve duizendpoot van onze praktijk. Nauwelijks zichtbaar, want ze werkt vanuit haar eigen kantoor, maar van grote waarde voor ons. Door het werk van Irene, kunnen wij ons 100% met de patiënten bezig houden.

  email: info@buitengewoongezond.nl

 • Monique

  Monique Jehae - fysiotherapeute

  Monique Jehae is sinds september 2018 als algemeen fysiotherapeut werkzaam in deze praktijk. Ze draait al heel wat jaartjes mee in dit prachtige vak. Ze heeft zich o.a. intensief bezig gehouden met (hard)loop blessures,  gesuperviseerde looptraining bij etalage benen, training bij Diabetes II, trainen van COPD patiënten via Revant Breda, schouderproblematiek en (lage)rugklachten. Daarnaast heeft de oudere patiënt haar interesse en werkt ze regelmatig op een van de locaties van verpleeghuis Elisabeth in Breda (nu Surplus).  De laatste jaren heeft Monique veel interesse gekregen in stress gerelateerde klachten, waarvoor ze cursussen heeft gevolgd van ademhalings- en ontspanningstechnieken, yoga, mindfullness en mindfull fysiotherapie.

 • Anke

  Anke Stevens - fysiotherapeute, mulligan concept, orthomoleculair therapeute, chinese bindweefsel therapeute, visceraal therapeute en Totalbodyreflex/IMT i.o.

  Anke is cum laude afgestudeerd als fysiotherapeute en is met recht een vakidioot te noemen. Al tijdens de fysiotherapie opleiding wilde ze meer weten van het menselijk lichaam: meer dan alleen het bewegingsapparaat. Dat leidde tot verschillende studies (zie hierboven) en nascholingen waaronder kinesiologie, trauma regulatie en shiatsutherapie. Door de verschillende invalshoeken is ze de samenhang tussen de verschillende systemen in het menselijk lichaam beter gaan begrijpen, waardoor ze vele patiënten kan helpen met uiteenlopende complexe klachten. In 2013 is ze als zelfstandige gestart met de praktijk in Moergestel en na een verhuizing is sinds 2016 de praktijk onder de huidige naam gevestigd in Haghorst.

  email: anke@buitengewoongezond.nl

 • Armand

  Armand Beerens - fysiotherapeut, mc Kenzie therapeut, Craniosacraal therapeut, Visceraal therapeut, Totalbodyreflex/IMT

  Armand is als zelfstandig Fysiotherapeut en Craniosacraal therapeut werkzaam in Nuenen en is sinds augustus 2019 werkzaam in Haghorst. Als fysiotherapeut is, al meer dan 25 jaar, zijn benadering gericht geweest op het totale bewegen, de mens als eenheid. Steeds meer kreeg hij door bovenstaande opleidingen en cursussen op het gebied van mindfulness, somato-emotional release en trauma regulatie inzicht in wat het lichaam aangeeft: wat er echt dwarszit. Zijn kracht ligt hierbij in het vermogen diep door te voelen via het lichaam om zo tot de essentie van de klacht te komen en bij complexe problematiek de samenhang daarbij tussen de verschillende systemen te begrijpen.

 • Daan

  Daan Lucassen - fysiotherapeut

  Daan is sinds februari 2020 werkzaam bij Buiten Gewoon Gezond. Als algemeen fysiotherapeut behandelt hij klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, waarbij hij zich voornamelijk graag bezighoudt met orthopedische klachten en de revalidatie van (sport)blessures. Hij zet zichzelf hierbij actief in om mensen te helpen hun doelstellingen te bereiken op het gebied van bewegen. De dankbaarheid van cliënten die hij daarbij ontvangt, is zijn grootste drijfveer. Bovendien is fysiotherapie een veelzijdig vak met continu nieuwe ontwikkelingen, waardoor je als therapeut nooit uitgeleerd raakt. Dat past goed bij Daan. Hij is iemand die graag de theorie in duikt, om zo effectief mogelijk te kunnen behandelen volgens vernieuwende inzichten.

  Daarnaast was een baan in een praktijk met een holistische aanpak een hele bewuste keuze. Om het herstelproces van de cliënt zo effectief mogelijk te laten verlopen is de ruimte voor overleg binnen een breed geïnteresseerd en opgeleid team heel erg zinvol.

 • Judith

  Judith van Elst - kinderfysiotherapeut

  Judith is in 2000 afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarna heeft ze verschillende opleidingen gevolgd: Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht, Master Kinderfysiotherapie, Mulligan Therapie, Kinderbekkenfysiotherapie en Visceraal Therapie. Momenteel is ze nog bezig met het traject tot docent visceraal therapeute i.o.

  Ze werkt vanuit het idee dat het lichaam een eenheid is, de klacht staat niet los van de rest van het lichaam. Ze combineert haar ervaring als kinderfysiotherapeut  en kinderbekkenfysiotherapeut met de kennis en technieken uit de visceraal therapie.

  Sinds 2010 werkt ze veel met baby’s en kinderen en geleerd hoe ze hen een gevoel van veiligheid kan geven waardoor ze goede behandelresultaten behaald. Een behandeling van Judith duurt circa 25-30 minuten.

Buiten Gewoon Gezond
Buiten Gewoon Gezond
Buiten Gewoon Gezond